marți, iunie 15, 2010

Ce ochelari de soare se poarta?

Ochelarii de soare sunt un accesoriu must have indiferent de sezon - pentru ca primul lor rol e acela de a ne proteja ochii de lumina prea puternica, de razele UV. Insa de aici pana la rolul lor estetic, e cale lunga. Ochelarii de soare pot intregi un outfit, ii pot da un pus de eleganta sau acel ceva ce iti atrage privirea.
De cativa ani a revenit moda ochelarilor mari, supradimensionati, care iti acopera aproape jumatate din fata. Anul acesta ochelarii de soare au un aer retro, vintage - forma lor aminteste de anii 1950 - 1970. Ramele sunt mari, in general ovale sau rotunde, colorate. Lentilele mari sunt binevenite pentru ca nu protejeaza doar ochii ci si pielea din jurul ochiului - facem mai putine riduri daca purtam ochealri de soare si nu ne incuntam.
Daca nu iti plac ramele mari si simple, in magazine gasesti si ochelari cu tot felul de ornamente - de la cristale Swarovsky incrustate in rame, pana la mici bijuterii care atarna de bratele ochelarului.
Ce fel de ochelari de soare poarta vedetele?Evident ca se inscriu in tipare: ochelari mari, cu rame vizibile, eventual colorate.

Niciun comentariu:

sustin blogosfera feminina