marți, iulie 06, 2010

Let's talk

Hai să vorbim despre conducerea ţării şi despre inundaţii. Cică se construiesc diguri provizorii ( le spun provizorii căci la anul nu vor mai fi în acelaşi loc ), lucru ce putea fi rezolvat acum ceva timp, timpul acesta însemnând ceva ani buni. Câţi oameni trebuie să mai moară sau să-şi piardă munca de o viaţă pentru a se lua măsuri ? Acum e criză, nu mai "ie" bani pentru a opri inundaţiile, dar acum 2 ani ? Acum 3, 4, 5 ani nu erau inundaţii ? S-a făcut ceva atunci ? S-au înălţat digurile ? I-a durut fix în fund ( scuzaţi expresia, dar merită folosită ) de oameni. Mai nou, Dan Diaconescu ajută Romania. Mai contează de ce ajută ? important este că pe el îl interesează. Băsescu face promisiuni, dar se va ţine de ele ? Sinistraţii ce se vor face fără casă ? Munca lor de o viaţă ? Tot Băsescu le va promite case ?
Sunt atâţia oameni în România ce au bani cu care efectiv nu au ce face, dar pe care nu îi doare de sinistraţi. Oameni fără suflet, care ar fi putut face mult bine unor oameni ce nu mai au decât hainele de pe ei.
Câţi nervi îţi pot face unii şi ce mă doare cel mai rău, este că nu am cum să-i ajut pe acei oameni ... iar cei ce pot face asta, nu vor !

Niciun comentariu:

sustin blogosfera feminina