marți, iulie 06, 2010

Let's talk

Hai să vorbim despre conducerea ţării şi despre inundaţii. Cică se construiesc diguri provizorii ( le spun provizorii căci la anul nu vor mai fi în acelaşi loc ), lucru ce putea fi rezolvat acum ceva timp, timpul acesta însemnând ceva ani buni. Câţi oameni trebuie să mai moară sau să-şi piardă munca de o viaţă pentru a se lua măsuri ? Acum e criză, nu mai "ie" bani pentru a opri inundaţiile, dar acum 2 ani ? Acum 3, 4, 5 ani nu erau inundaţii ? S-a făcut ceva atunci ? S-au înălţat digurile ? I-a durut fix în fund ( scuzaţi expresia, dar merită folosită ) de oameni. Mai nou, Dan Diaconescu ajută Romania. Mai contează de ce ajută ? important este că pe el îl interesează. Băsescu face promisiuni, dar se va ţine de ele ? Sinistraţii ce se vor face fără casă ? Munca lor de o viaţă ? Tot Băsescu le va promite case ?
Sunt atâţia oameni în România ce au bani cu care efectiv nu au ce face, dar pe care nu îi doare de sinistraţi. Oameni fără suflet, care ar fi putut face mult bine unor oameni ce nu mai au decât hainele de pe ei.
Câţi nervi îţi pot face unii şi ce mă doare cel mai rău, este că nu am cum să-i ajut pe acei oameni ... iar cei ce pot face asta, nu vor !

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!